Klubbstuga

Vill du hyra Gransholms IF s klubbstuga?

Planerar du för fest, barnkalas, bröllop eller något annat skoj som kräver en bra lokal med plats för många och till ett bra pris? Då är Granvallens klubbstuga ett mycket bra alternativ!

Är du dessutom medlem i Gransholms IF får du hyra till riktigt lågt pris.

Priser   Medlem   Ej medlem
Barnkalas   200 kr   200 kr
Möte vardag   200 kr   200 kr
Fredag - lördag   400 kr   800 kr
Lördag - söndag   400 kr   800 kr
Fredag - söndag   500 kr   1000 kr
Lördag   300 kr   600 kr

Regler för hyra av klubbstugan

• Lägsta ålder för hyra av klubbstugan är 20 år.
  • Undertecknad hyresgäst ansvarar till fullo för den verksamhet och de aktiviteter som bedrivs i klubbstugan under hyresperioden.
  • I hyran ingår inte tillträde till styrelserum, arkiv, materialrum och kansli.
  • Rökförbud gäller inomhus i klubbstugan.
  • Information om brandutrustning, säkringar, diskmaskin, timer för värme etc lämnas av stugvärden.
  • Lokalerna ska återlämnas städade och iordningsställda, fönsterna vara reglade, lampor släckta osv.
  • Vid skador, förlust eller förstörelse på klubbstugan, dess inredning eller utrustning samt vid övriga skador på Granvallen vilka kan härledas till hyresgästen skall denne snarast och i samråd med stugvärden ombesörja att åtgärda alternativt ersätta det inträffade. Om det inträffade ej åtgärdas och därför hindrar Gransholms IF från vidare uthyrning av klubbstugan debiteras hyresgästen skadestånd för förlorade hyresintäkter samt kostnad för åtgärder för iordningställande.
  • I samband med hämtning av nyckel hos stugvärden undertecknas hyreskontraktet och en depositionsavgift erläggs á 300 kr.

Klicka på intresseanmälan klubbstuga nedan och fyll i formuläret.

Intresseanmälan klubbstuga

För frågor ring: Julia Birgersson tel. 073-206 19 10 eller maila This is a mailto link

Klicka här för vägbeskrivning

Uppdaterad: 13 FEB 2018 16:50 Skribent: Erik Wiman